Blovstrød Løvernes historie

Blovstrød Løverne startede i 1980 som motionsklub under Blovstrød Idræts-forening. I dag tæller foreningen over 1000 medlemmer og dækker alt inden for løb fra børn, begynder, motionister, elite samt Power Walker og Nordic Walking.

Alle kan være med, uanset om du vil løbe 1 eller 7 gange om ugen.
På denne hjemmeside kan du se de mange trænings tider, hvor der altid er mulighed for at finde nogen på dit eget niveau.

Du kan også finde information om kommende løb arrangeret af Blovstrød Løverne, resultatlister fra vore egne løb men også henvisninger til øvrige spændende resultater og meget andet om løb.

I anledning af klubbens 30 års jubilæum i 2010 er der udarbejdet et jubilæumsskrift, som giver et indtryk af klubbens udvikling siden starten i 1980.

Læs mere her.

Klubben flyer

Retningslinjer for klubtilskud til Masters konkurrencer

For løbere på 40 år og ældre – som er konkurrencedygtige i deres aldersklasse –  gælder følgende:

Klubben betaler startgebyrer i følgende cross- og landevejsløb:
– DM-Masters 10 km
– DM-Masters Cross (alle distancer)
– Øvrige runder af Cross Nationals (DAFs Vinterturnering)

Hvis løbene lægges ind i motionsløb med et højere startgebyr end DM gebyret, som det f.eks. er tilfældet med DM Halvmaraton, betaler klubben ikke.

Klubben betaler startgebyrer i følgende baneløb:
– DM-Masters
– Øst DM-Masters
– Øvrige banestævner, hvor man har passende niveau til at deltage.

Klubben yder kun tilskud til ét startgebyr pr. dag.

Klubben yder IKKE tilskud til transport.

For at lette administrationen bogføres udgifterne under elitens udgiftskonto.

Venskabsklubber