UDVALG

I Blovstrød Løverne har vi en række udvalg som varetager klubbens og medlemmernes interesser. Alle som er aktive medlemmer af klubben, kan blive frivillig i udvalgene og herigennem gøre deres indflydelse gældende, og være med til at præge udviklingen i klubben. Kontakt Udvalgsformanden hvis du er interesseret.

Arrangements udvalget

Formålet med Arrangementsudvalget er, at gennemføre arrangementer for klubbens medlemmer såsom foredrag, workshops, sociale events, julebanko og Løvefest.
 

Udvalget består af Niels (formand), Anne, Helle, Ingvild, Torben og Bjørn.

 

 
Vi modtager gerne idéer og forslag fra medlemmerne til nye fælles arrangementer. Send dit forslag til os og vi tager det med på et af vores møder. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har lyst til at være med. Vi kan sagtens bruge flere medlemmer i udvalget.
 

IT udvalget

Formålet med IT udvalget er at vedligeholde, udvikle og er ansvarlig for Facebook (medlemsgruppe og officiel side), hjemmeside, klubmodul, nyhedsmail, Instagram, Info-skærm og årskalender. Udvalget har
desuden ansvar for klubbens kommunikationsstrategi.
 

 

Udvalget består af Gert Poulsen (formand), Rie Skovsted Eriksen, Torben Krog, Lone Riise Olczyk, Louise Welling, Palle Nordestgaard og Kristina Schjellerup.

 

Vi modtager gerne idéer og forslag fra medlemmerne. Send dit forslag til os og vi tager det med på et af vores møder. 

Motionsudvalget

Formålet med Motionsudvalget er at rekruttere trænere og stå for uddannelse (herunder også førstehjælp) af holdledere på alle niveauer blandt de voksne motionister, løbere og walkere.
MU er ansvarlig for at holdene overholder de holdbeskrivelser der fremgår af hjemmesiden, herunder, træningstidspunkter, -tider, -varighed og –afstande.

MU har fingeren på pulsen, i forhold til nye trends i træningen, nye alternative træningsmetoder og er omdrejningspunkt, når der skal søsættes nye hold i klubben.

 

Udvalget består af Paul-Erik Hansen(formand),  Lis Møller, Jørgen Greve, Karsten Specht, Hanne Schjellerup, Martin Svendsen, Lau Gottschalk Nygaard og Lise Mølgaard.

 

Vi modtager gerne idéer og forslag fra medlemmerne. Send dit forslag til os og vi tager det med på et af vores møder 

Sponsorudvalget

Formålet med sponsorudvalget er at tage kontakt og samarbejder med klubbens nuværende sponsorer. Er ansvarlig for sponsorer til løb og events, og står for henvendelser til potentielle nye guld-sølv og bronzesponsorer. 

 

Udvalget består af Jeannette Alsing, Lars Frost (formand),  og Ingvild Haug.

 

Vi modtager gerne idéer og forslag fra medlemmerne. Send dit forslag til os. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har lyst til at være med. Jeg kan sagtens bruge flere medlemmer i udvalget. 

Stadion udvalget

Formålet med stadion udvalget er at tage kontakt og samarbejder med kommunen. Er ansvarlig for klubhuset m.m.. 

 

Udvalget består af Vibeke Laumann og Marianne Nielsen.

 

Vi modtager gerne idéer og forslag fra medlemmerne. Send dit forslag til os. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har lyst til at være med. Jeg kan sagtens bruge flere medlemmer i udvalget. 

Stævneudvalget

Formålet med stævneudvalget er at være ansvarlig for alle klubbens egne løb såsom baneløb, testløb, crossløb, julestjerneløb, nighttrail, handikapløb og O-løb.

 

Udvalget består af Christian Thodsen, Jette Schmidt, Ole Petersen, Henrik Saabye Christensen, Niels Henningsen, Allan G Petersson, Marianne Juul Nyholm og Kirsten Marianne Storm Nielsen.

 

Vi modtager gerne idéer og forslag fra medlemmerne. Send dit forslag til os og vi tager det med på et af vores møder. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har lyst til at være med. Vi kan sagtens bruge flere medlemmer i udvalget. 

Talent og eliteudvalget

Formålet med talent og elite er at skabe rammer for træning og konkurrence som kan udvikle løbere.

Udvalget består af: 
Bent Lahn (bestyrelses kontakt), Kersti Jakobsen, Jesper Borrisholt og Philip Mørch (formand).

 

Vi modtager gerne idéer og forslag fra medlemmerne. Send dit forslag til os og vi tager det med på et af vores møder. 

Masterudvalget

Formålet med masterudvalget er, at skabe rammer for individuel træning og udvikle løbere.

Udvalget består af: 
Bjarke Rose (formand), Annika Winther, Charlotte Lykke, Henning Lykke, Jens Arne Christiansen og Henrik Saabye Christensen.

 

Vi modtager gerne idéer og forslag fra medlemmerne. Send dit forslag til os og vi tager det med på et af vores møder. 

Ungdomsudvalget

Formålet med ungdomsudvalget er at rekruttere trænere samt nye løbere og stå for deres uddannelse, arrangerer hyggeaftener, udflugter, tager initiativ til nye træningstiltag og koordinerer løb/stævner. 

 

Udvalget består af Elsa Hansen (formand), Pia Fischer-Madsen, Amanda Egerod Lund, Kenneth Marer og Thomas Mørch.

 

Vi modtager gerne idéer og forslag fra medlemmerne. Send dit forslag til os, og vi tager det med på et af vores møder.