Vores sponsorer

Bliv sponsor for Blovstrød Løverne

Blovstrød Løvernes forskellige sponsorpakker er for nemheds skyld sammensat i forskellige sponsorkombinationer:

  •    HOVEDSPONSOR
  • MELLEMSPONSOR
  • SPONSOR

 

Uanset hvad du vælger, vil vi sammen sætte os et mål og arbejde i fællesskab om at nå det.

Her er vores sponsorer

Mazda Danmark

Mazda Motor Corporation (マツダ株式会社 Matsuda Kabushiki-gaisha) (TYO7261 ) er en japansk bilfabrikant med hovedsæde i FuchuHiroshima, Japan

Allerød Vinhandel

Har du spørgsmål til vores sortiment, vin(menu) til maden,vinsmagning, vinskole, vinrejser, firmaordning, VIPemails-listen, gaver, services, glasudlån, hasteleveringer, specifikke/sæsonbetonede produkter, problemer med webshoppen, eller en hvilken som helst anden form for henvendelse?

Hvis du er på jagt efter løbeudstyr af bedste kvalitet og en personlig og kompetent vejledning, uanset om du er nybegynder, der skal i gang med at løbe, eller om du er garvet maratonløber, så er LØBEREN det rette valg!

Vi er en moderne løbeudstyrsbutik med et bredt sortiment af udstyr til løb. Vi har butikker 8 steder i landet.

AllerødFys er centralt beliggende i Allerød. Vi bor i lyse lokaler og har bl.a. træningscenter, lukkede behandlingsrum og holdtræningslokale.

Vi er et team af 15 fysioterapeuter, som løbende efteruddanner os, så du er sikret den nyeste viden og behandlingsmetoder.


Jeg er uddannet zoneterapeut fra Gl. Kongevej zoneterapeut skole (ZCD). Min oprindelige baggrund er en uddannelse som sygerplejerske, hvor jeg bl.a. har arbejdet med mange forskellige områder inden for forebyggelse og sygdomsbehandling, og besidder defor en stor erfaring og ekspertise indenfor kost og ernæring. 

Kontakt

Formand:
Vibeke Laumann
Mobil: 40 81 28 74
e-mail