Vores sponsorer

Bliv sponsor for Blovstrød Løverne

Blovstrød Løvernes forskellige sponsorpakker er for nemheds skyld sammensat i forskellige sponsorkombinationer:

  • HOVEDSPONSOR
  • MELLEMSPONSOR
  • SPONSOR

 

Uanset hvad du vælger, vil vi sammen sætte os et mål og arbejde i fællesskab om at nå det.

Her er vores sponsorer

Mazda Danmark

Mazda Motor Corporation (マツダ株式会社 Matsuda Kabushiki-gaisha) (TYO7261 ) er en japansk bilfabrikant med hovedsæde i FuchuHiroshima, Japan

Hvis du er på jagt efter løbeudstyr af bedste kvalitet og en personlig og kompetent vejledning, uanset om du er nybegynder, der skal i gang med at løbe, eller om du er garvet maratonløber, så er LØBEREN det rette valg!

Vi er en moderne løbeudstyrsbutik med et bredt sortiment af udstyr til løb. Vi har butikker 8 steder i landet.

I Allerød Vinhandel lever og ånder vi for god mad og god vin. Ingen, der har besøgt os, er i tvivl om vores engagement i vores produkter. Alle vores vine og delikatesser er nøje udvalgt med fokus på enestående kvalitet. Vi sælger oplevelser, og det er vi stolte af.

Wendts Auto er et kvalitetsbevidst autoværksted, der kan udføre alle slags opgaver indenfor autoservice. 

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.


Vores sikkerhed er din sikkerhed!

Link til hjemmeside

 

FullPerformance er en privat klinik med speciale i mental trivsel og fysisk sundhed. Vi har et tæt tværfagligt samarbejde mellem psykolog, speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri samt pædagog og mentor. Vi tror på, at du med den rette indsats kan opnå væsentlige forbedringer både på det mentale og fysiske plan og vi tror på, at vekselvirkningen mellem disse er det bedste udgangspunkt for en hurtig bedring. 

Kontakt

Formand:
Vibeke Laumann
Mobil: 40 81 28 74
e-mail