Vores sponsorer

Bliv sponsor for Blovstrød Løverne

Et sundere liv med løb og glæde og måske vinder man EM-guld!  Som sponsor støtter du en løbeklub, der fremmer den sunde livsstil i alle aldre og som er en af Danmarks største og mest alsidige løbeklubber, der også har et stort socialt sammenhold.

Klubben dækker alt inden for løb fra ungdom til begynder, elite, motionister samt hertil kommer flere Nordic Walking-hold.
Der er mere end 20 faste hold, som dækker alle hastigheder, og hvor alle kan være med.

Vi er således stolte af vores bredde der spænder lige fra EM-guldvinderen Anna Møller på eliteplan til begynderhold og -træning på den anden side af løbespektret.

Vores mission
Vi er en forening, som bidrager til fremme af fællesskaber og sund livsstilgennem løb for alle, uanset ambition og niveau.

Vores vision
Blovstrød Løverne skal være det foretrukne valg til løb og træning på op til et internationalt niveau og leverandører til landsholdet gennem sin brede appel.

Sponsorer gør det muligt
Vi er meget taknemmelige for samarbejdet med en lang række gode sponsorer, som gør det muligt for at levere en høj kvalitet i vores træningstilbud og events.
Vores sponsorer bruger os aktivt i deres markedsføring og skriver, at de støtter Blovstrød Løverne – Danmarks største og mest alsidige løbeklub.

Vil du gerne med på holdet, så kontakt vores sponsorudvalg.

Vi glæder os til at byde din virksomhed velkommen.

Her er vores sponsorer

Mazda Danmark

Mazda Motor Corporation (マツダ株式会社 Matsuda Kabushiki-gaisha) (TYO7261 ) er en japansk bilfabrikant med hovedsæde i FuchuHiroshima, Japan

Løberen

Hvis du er på jagt efter løbeudstyr af bedste kvalitet og en personlig og kompetent vejledning, uanset om du er nybegynder, der skal i gang med at løbe, eller om du er garvet maratonløber, så er LØBEREN det rette valg!

Vi er en moderne løbeudstyrsbutik med et bredt sortiment af udstyr til løb. Vi har butikker 8 steder i landet.

Aftalen betyder, at
medlemmer får 20 % rabat på det meste i deres butikker (undtagen f.eks. elektronik). I ”Løberen” i Hillerød
og Lyngby kan du også købe vores klubtøj af mærket Fusion.

Wendt’s Auto

Wendts Auto er et kvalitetsbevidst autoværksted, der kan udføre alle slags opgaver indenfor autoservice. 

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Vores sikkerhed er din sikkerhed!

ALLERØDFYS

Du møder en gruppe mennesker, som vil gøre alt, hvad vi kan for at gøre dit besøg til en god oplevelse. Alle som en er vi dedikerede personer med en bred faglighed, et bredt menneskesyn og et bredt smil.  

I personalegruppen hos AllerødFys baserer vi vores arbejde både indad- og udadtil på nøgleordene i figuren ovenfor. Dem har vi i fællesskab valgt som vores grundlæggende værdiord, og de repræsenterer det, vi hver dag ønsker at levere til dig og til hinanden. 

De Bedste Hilsener og på gensyn fra AllerødFys’ Personalegruppe.

Allerød Vinhandel

I Allerød Vinhandel lever og ånder vi for god mad og god vin. Ingen, der har besøgt os, er i tvivl om vores engagement i vores produkter. Alle vores vine og delikatesser er nøje udvalgt med fokus på enestående kvalitet. Vi sælger oplevelser, og det er vi stolte af.

Rabat til medlemmer:

  • 15% på vin
  • 10% på spiritose øl og delikatesser 

FULLPERFORMANCE

FullPerformance er en privat klinik med speciale i mental trivsel og fysisk sundhed. Vi har et tæt tværfagligt samarbejde mellem psykolog, speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri samt pædagog og mentor. Vi tror på, at du med den rette indsats kan opnå væsentlige forbedringer både på det mentale og fysiske plan og vi tror på, at vekselvirkningen mellem disse er det bedste udgangspunkt for en hurtig bedring. 

Kvickly

Gennem tiden er Kvickly fusioneret med andre butikskæder såsom HB Comus og Obs!, og tæller i dag 76 varehuse fordelt ud over hele Danmark.

Kvickly har en holdning til de varer, vi handler med. Vi er blandt Danmarks førende dagligvarevirksomheder, når det gælder økologi – og vi sætter en ære i at tage ansvar. Ansvar for vores verden og for vores kunder. Derfor har vi bl.a. introduceret ØKO-nomi, der hver måned sætter fokus på en økologisk varegruppe, der i en måned koster det samme som ikke-økologiske varer.

Rema 1000

REMA 1000 Danmark er i dag meget mere end blot en masse varenumre. I REMA 1000 arbejder vi med mennesker – både bagved og foran kasselinjen – det betyder meget for os. En indkøbsoplevelse er også et møde mellem mennesker. REMA 1000 skal være symbolet på sund fornuft, folkelighed og dygtighed. Hos os er det ikke flovt at gøre tingene enkelt – det er genialt!

Discount betyder hos os evnen til at sælge god kvalitet til lave omkostninger. Det gør vi med effektiv drift og stor varevolumen. Og med et positivt menneskesyn, der betyder, at vi har tillid til hinanden og tillid til, at vi lykkes sammen.

REMA 1000 vil være kendt som den mest værdidrevne virksomhed. Derfor arbejder vi hele tiden på at rendyrke vores forretningside og skabe en kultur, hvor kunden er vores øverste chef. Vores værdier styrer, hvad vi gør og definerer, hvem vi er.

 

Det koster mange penge, at have et ambitiøst mål om til stadighed at være Danmarks største og mest alsidige løbeklub, der bidrager til fremme af
fællesskaber og sund livsstil gennem løb for alle, uanset ambition og niveau.

  • Pengene går til uddannelse af trænere og købe trænerne fri for arbejde.
  • Fastholdelse og rekruttering af ungdomsløbere og motionister.
  • Udvikling af talenter og eliteløbere.
  • Træningsudstyr til styrketræning m.v.
  • Foredrag om kost, motivation samt forskellige sociale event.

Klubben arbejder også ihærdigt på et strategisk samarbejde med forskellige Virksomheder og idrætsorganisationer som kan fremme og fastholde os som
en attraktiv løbeklub for medlemmer såvel som sponsorere.

 

Sponsorudvalget – Kontaktinformation:
Primære:
Jan Gudmandsen, Telefon: 31 74 20 74, Email: 1410@mail.dk

Søren Hvilsom, Telefon: 51 70 77 43, Email: sh3480@hotmail.com

Sekundære:
Formand:
Vibeke Laumann
Mobil: 40 81 28 74
formand@blovstrod-loverne.dk