Blovstrød Løverne

BLIV SPONSOR
Styrk jeres brand - og gør jeres virksomhed endnu mere attraktiv for medarbejderne og kunderne

Hvad får I ud af et sponsorat af Blovstrød Løverne?

  • I støtter en sund livsstil i lokalområdet, hvilket giver større livsglæde og er forebyggende for livsstilssygdomme for vores medlemmer

  • Jeres virksomhed eksponeres over for klubbens over 800 medlemmer, som kommer til træning flere gange om ugen og ser digital information fra klubben ugentligt

  • På Skovvang Stadion er der også 2 andre sportsklubber, og 50-200 borgere passerer hver dag. Over 1.000 besøgende kommer til stævner og lignende aktiviteter

  • Jeres ansatte og kunder får adgang til aktiviteter og sociale arrangementer

  • I tiltrækker nye medarbejdere til jeres virksomhed

  • For ekstra synlighed kan I byde ind med specialtilbud til vores medlemmer

Hvad går jeres støtte til?

  • Uddannelse af trænere

  • Rekruttering og fastholdelse af ungdomsløbere og motionister

  • Udvikling af talenter og eliteløbere

  • Aktiviteter for at styrke det sociale sammenhold

Vi er meget taknemmelige for samarbejdet med en lang række gode sponsorer, som gør det muligt at levere høj kvalitet i vores træningstilbud og skabe socialt sammenhold i klubben.

Kontakt: sponsor@blovstrod-loverne.dk

Her er vores sponsorer

Jyske Bank

Jyske Bank A/S er Danmarks næststørste bank. Koncernen har hovedsæde i Silkeborg. Ud over Jyske Banks bankforretninger består koncernen hovedsagelig af datterselskabet Jyske Realkredit og leasingselskabet Jyske Finans.

I Jyske Bank samarbejder vi gennem sponsorater og partnerskaber med en række forskellige partnere inden for dansk idrætsliv og kulturliv.

Som finansiel virksomhed følger vi retningslinjer for “god skik”. Derfor oplyser vi om, hvilke samarbejdspartnere der betaler os for formidling og salg af produkter.

I Jyske Bank følger vi med i, hvad der rører sig politisk, økonomisk og i samfundet. Det præsenterer vi i vores podcasts og webinarer.

Jyske Bank er bevidst om banksektorens generelle betydning for samfundet, herunder den finansielle stabilitet.

Løberen

Hvis du er på jagt efter løbeudstyr af bedste kvalitet og en personlig og kompetent vejledning, uanset om du er nybegynder, der skal i gang med at løbe, eller om du er garvet maratonløber, så er LØBEREN det rette valg!

Vi er en moderne løbeudstyrsbutik med et bredt sortiment af udstyr til løb. Vi har butikker 8 steder i landet.

Aftalen betyder, at medlemmer får 20 % rabat på det meste i deres butikker (undtagen f.eks. elektronik). I ”Løberen” i Hillerød og Lyngby kan du også købe vores klubtøj af mærket Fusion.

Wendt’s Auto

Wendts Auto er et kvalitetsbevidst autoværksted, der kan udføre alle slags opgaver indenfor autoservice. 

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Vores sikkerhed er din sikkerhed!

Allerød Vinhandel

I Allerød Vinhandel lever og ånder vi for god mad og god vin. Ingen, der har besøgt os, er i tvivl om vores engagement i vores produkter. Alle vores vine og delikatesser er nøje udvalgt med fokus på enestående kvalitet. Vi sælger oplevelser, og det er vi stolte af.

 

Rabat til medlemmer er 10% på alt i butikken, undtagen allerede nedsatte varer.

Mazda Danmark

Mazda Motor Corporation (マツダ株式会社 Matsuda Kabushiki-gaisha) (TYO7261 ) er en japansk bilfabrikant med hovedsæde i FuchuHiroshima, Japan

Kvickly

Gennem tiden er Kvickly fusioneret med andre butikskæder såsom HB Comus og Obs!, og tæller i dag 76 varehuse fordelt ud over hele Danmark.

Kvickly har en holdning til de varer, vi handler med. Vi er blandt Danmarks førende dagligvarevirksomheder, når det gælder økologi – og vi sætter en ære i at tage ansvar. Ansvar for vores verden og for vores kunder. Derfor har vi bl.a. introduceret ØKO-nomi, der hver måned sætter fokus på en økologisk varegruppe, der i en måned koster det samme som ikke-økologiske varer.

.

Rema 1000

REMA 1000 Danmark er i dag meget mere end blot en masse varenumre. I REMA 1000 arbejder vi med mennesker – både bagved og foran kasselinjen – det betyder meget for os. En indkøbsoplevelse er også et møde mellem mennesker. REMA 1000 skal være symbolet på sund fornuft, folkelighed og dygtighed. Hos os er det ikke flovt at gøre tingene enkelt – det er genialt!

Discount betyder hos os evnen til at sælge god kvalitet til lave omkostninger. Det gør vi med effektiv drift og stor varevolumen. Og med et positivt menneskesyn, der betyder, at vi har tillid til hinanden og tillid til, at vi lykkes sammen.

REMA 1000 vil være kendt som den mest værdidrevne virksomhed. Derfor arbejder vi hele tiden på at rendyrke vores forretningside og skabe en kultur, hvor kunden er vores øverste chef. Vores værdier styrer, hvad vi gør og definerer, hvem vi er.