September 2020

Cafelonen

Cafelonen fortsætter med at holde åbent om lørdagen – med coranavenlig betjening – og mulighed for at købe lækkerier med hjem 😉.


Det ville være hyggeligt, hvis lidt flere ville kigge forbi Cafelonen efter lørdagsturen – der er stadig god plads 😅.

AU har 2 arrangementer i september

Onsdag d. 2. september kommer Jesper Mølgaard fra DGI og afholder Workshop om løbestil- og teknik mellem kl. 18 og 20. Eventet blev hurtigt udsolgt, og AU vil på tilbagemeldingerne efter onsdag overveje om Workshoppen skal gentages.

Mandag d. 14. september er et event med Løberen, og emnet er “Få mere ud af dit Garmin ur”. Tilmelding er åben for op til 50 Løver via Klubmodulet. Garmin har gode tilbud på løbeure med på aftenen.

AU så sig nødsaget til at aflyse Løvefesten i år, men er gået i tænkeboks for at finde en måde at fejre de Løver, som traditionen tro kommer op på scenen under Løvefesten: de nominerede til Årets Løve, personen som får overrakt Axels Ærespris og alle medaljemodtagerne.

night1

Night Trail aflyst

Night Trail i 2020 – bliver desværre endnu et aflyst  løb i COVID 19s tegn. 

Det er ærgerligt for løbet og for klubben, men heldigvis er der stor forståelse hos både deltagere, hjælpere, sponsorer og alle rundt omkring løbet.

Så glædeligt, at vi allerede nu kan løfte sløret for, at Nighttrail i 2021 bliver 28. oktober 2021. Det planlagte setup for 2020 bliver overført til 2021.

Nyt i 2020 var, at den del af ruten, som skulle løbes øst for Kongevejen, skulle løbes modsat rundt for at give mere plads ude på ruten, samt at walkerne var sat til 7 km trail rute med start 5 min efter 12 km, så de fik masser af tid til at komme rundt på ruten. På 4 km var der yderligere en forældrekategori, så forældre til 4 km ungdom kunne følges med de unge personer.

Alle tilmeldte deltagere til 2020 løbet er blevet kontaktet direkte af DGI, som står for tilmeldingen og tidstagningen.

Rigtig øv, men vi glæder os til at se deltagerne til et brag af et Night Trail i 2021. Der er lavet facebook event til Nighttrail 2021 – som selvfølgelig gerne må deles og deles 🙂

Tilmeldingen for 2021 er åbnet og klar til at tage imod deltagerne. Ligesom i 2020 vil der være en pris for eksterne og en rabatpris for Blovstrød Løverne, så medlemmerne får en pris, som svarer til kostprisen på løbet.