Rejs med Løverne

Rejs med Løverne

Rejs med Løverne er kommet til verden for at klubben kan deltage samlet, når der er store løbe-events i udlandet.

Vi lever helt op til Blovstrød Løvernes motto med de tre S’er. Det skal være Seriøst, Sjovt og Socialt.

Det sociale kommer til udtryk ved mange fælles oplevelser for både løbere og ledsagere, blandt andet ved et spændende parallelprogram med sightseeing og kulturelle oplevelser. Berlin Marathon har været et fast rejsemål hvert år, og klubben er officiel “Tour Operator”.

Invitationer

Vi sender invitationer ud til alle interesserede. Hvis du gerne vil opføres i maillisten, så send din mail til niels@kirkegd.dk.

Rejseplaner i fremtiden

WHM Gdynia 2020  ●  27.-30. marts 2020.

VM Halvmarathon løbes lørdag 28. marts 2020. Gdynia er havnebyen til Gdansk i Polen, som byder på historie, klassisk arkitektur og masser af atmosfære. Jeg udbyder en bustur via Gedser-Rostock og Stettin. Muligvis med hjemrejse over Gdynia-Karlskrona og Øresundsbroen. Udrejse fredag 27. marts 2020 kl. 06 – hjemkomst mandag 30. marts kl. 21.30. Det bliver muligt at kombinere med fly. Jeg forsøger at opnå tilslutning til busrejse, både for det sociale og for at råde over bussen på løbedagen og ved lokale udflugter.

 

Berlin Halvmarathon 2020  ●  4.-7. april 2020.

Denne gang løber vi Palmesøndag og mange har fri i de følgende påskedage. Derfor ændres konceptet en smule, så du undgår at spørge fri fra arbejde om fredagen. Udrejse lørdag kl. 06, hjemkomst tirsdag kl. 21.30.

Med venlig hilsen

Niels Kirkegaard

PS:

Er du interesseret , så kontakt mig gerne på forhånd på niels@kirkegd.dk.

Niels Kirkegaard - arrangør

Niels 1
holdet i Berlin
Niels 2
IMG_1704
Niels 3