Rejs med Løverne

Rejs med Løverne

Rejs med Løverne er kommet til verden for at klubben kan deltage samlet, når der er store løbe-events i udlandet.

Vi lever helt op til Blovstrød Løvernes motto med de tre S’er. Det skal være Seriøst, Sjovt og Socialt.

Det sociale kommer til udtryk ved mange fælles oplevelser for både løbere og ledsagere, blandt andet ved et spændende parallelprogram med sightseeing og kulturelle oplevelser. Berlin Marathon har været et fast rejsemål hvert år, og klubben er officiel “Tour Operator”.

Invitationer

Vi sender invitationer ud til alle interesserede. Hvis du gerne vil opføres i maillisten, så send din mail til niels@kirkegd.dk.

Berlin 1/2 marathon

Hermed følger invitationen til Berlin Halvmarathon 2019, som løbes søndag 7. april. Vores løverejse gennemføres over fire dage: fredag 5. april – mandag 8. april 2019. Den foregår med bus, og dermed har vi også bus til rådighed alle dagene i Berlin. Grundprisen er 2.180 kr. plus startnummer 500 kr. Blovstrød Løverne råder over 100 startnumre.

 

I den medfølgende PDF er vores rejsepakke grundigt beskrevet. Lørdag tilbyder vi et kulturprogram: Sightseeing og Stasifængslet – eller bare shopping. Søndag er den store løbedag, med medaljemiddag om aftenen.

 

Blovstrød Løverne henvender sig til både løbere, ledsagere og heppere. Du må gerne videresende tilbuddet til andre interesserede. Tilmeldingsfristen er fredag 11. januar 2019 (jeg beklager den kort frist, det skyldes vores option på hotellet). Jeg sporer en betydelig interesse på forhånd, også hos vores nye løbere. Herved ser jeg frem til at modtage din/jeres tilmeldinger.

 

Med venlig hilsen

Niels Kirkegaard

 

PS:

Inden nytår udsendes også invitation til Berlin Marathon den 27.-30. september 2019. Er du interesseret i BM19, så kontakt mig gerne på forhånd på niels@kirkegd.dk.

Berlin marathon

Berlin gruppe 2018

Niels Kirkegaard - arrangør

Niels 1
Niels 2
Niels 3