Fartlek

Velkommen til Fartlek hos Blovstrød Løverne

fartlek

Fartlek ledes af Ole Harbæk og Kim Ihler

Fartlek

Træning

Træningen starter altid med en 15 minutters individuel opvarmningstur (ofte finder deltagerne sammen i små grupper efter niveau) og vi mødes så på banen kl. 17.45. Her laver vi yderligere ca. 10 min. opvarmning, så hjerne, krop og bentøj er klar til at lege med farten uden skader.

Træningskultur

Ofte er der flere hold på banen om torsdagen (f.eks. eliten, atletikbørn, sigma-svømmehold, der løbetræner) og vi aftaler altid, hvordan vi fordeler os på banen. Vi er altid deltagere fra mange forskellige hold i klubben, og alle uanset niveau kan få fuldt udbytte af træningen.

SAMMENHOLD

Inden Fartlek starter, instrueres deltagerne om dagens træning, og nye deltagere bydes velkommen. Efter træningen siger alle tak til hinanden ved at stille sig op på række og lave en ”lowfive” (en coronavenlig udgave af highfive), inden der af jogges en omgang eller to. Du har garanti for at komme til at kende andre i klubben, end dem du normalt træner med.

EFFEKT

Høj intens træning tilpasset den enkeltes evner gør dig, ud over en bedre og hurtigere løber, mere sund. Det forebygger en lang række livsstilssygdomme, som type 2 diabetes, hjertekarsygdomme, reduktion af fedtet på de indre organer, lavere kolesterol tal osv.

Start

Vi mødes på banen foran uret.

Mailliste

Her melder du dig til vores mailliste. Tryk på linket nedenfor og udfyld med navn, e-mail samt sæt kryds ved holdet.

LINK

Facebook

Meld dig ind i vores Facebook-gruppe, og få hver torsdag information om dagens træning:
Fartleks Facebook-gruppe.

FARTLEK fotos

Trænerteamet

Ole Harbæk
Ole Harbæk
Kim Ihler

fartleK

Fartlek
42 glade løbere til Fartlek!
fartlek1
fartlek 2