Udvalg

I Blovstrød Løverne har vi en række udvalg som varetager klubbens og medlemmernes interesser. Alle som er aktive medlemmer af klubben, kan blive frivillig i udvalgene og herigennem gøre deres indflydelse gældende, og være med til at præge udviklingen i klubben. Kontakt Udvalgsformanden hvis du er interesseret.

Under hvert udvalg kan du se udvalgets årshjul. Heri kan du se hvilke opgaver der arbejdes på i løbet af året.

Arrangementsudvalget sørger for, at klubbens medlemmer får tilbud om foredrag, events og arrangerer den årlige Løvefest.
 
 
(På billedet ses: Anne Hjort Bentsen, Jeannette Møller, Jan Lykke Carlsen, Lars Præstholm og Udvalgsformand Niels Villumsen)
 
Vi modtager gerne idéer og forslag fra medlemmerne til nye fælles arrangementer. Send dit forslag til os og vi tager det med på et af vores møder. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har lyst til at være med. Vi kan sagtens bruge flere medlemmer i udvalget.
 
Du kan skrive til os på mail niels.v@kabelmail.dk (Formandens mail) 
 

Formålet med IT udvalget er at vedligeholde klubbens hjemmeside samt klubbens officielle facebook side.

Udvalget består af Susanne Willerup og Gert Poulsen.

Vi modtager gerne idéer og forslag fra medlemmerne. Send dit forslag til os og vi tager det med på et af vores møder. Du kan skrive til Susanne Willerup, e-mail: susanne.willerup@gmail.com (udvalgsformandens mail).

Udvalget består af Ole Schjellerup, Ole Harbæk , Charlotte Damm Mørch, Paul-Erik Hansen(formand), Margit Lysgaard, Lis Møller, Hanne Nielsen og Michael Olesen.

Vi modtager gerne idéer og forslag fra medlemmerne. Send dit forslag til os og vi tager det med på et af vores møder. Du kan skrive til os på mail peh@run.dk (Formandens mail: Paul-Erik)

Motionsudvalgets årshjul

Udvalget består af Johnny Lehmann.

Jeg modtager gerne idéer og forslag fra medlemmerne. Send dit forslag til mig. Jeg hører også gerne fra dig, hvis du har lyst til at være med. Jeg kan sagtens bruge flere medlemmer i udvalget. Du kan skrive til mig på mail johnnylehmann@mail.dk.

Udvalget består af Jan Hjort, Lotte Heintzelmann, Maria Douglas Stilling og Jette Schmidt.

Vi modtager gerne idéer og forslag fra medlemmerne. Send dit forslag til os og vi tager det med på et af vores møder. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har lyst til at være med. Vi kan sagtens bruge flere medlemmer i udvalget. 

Udvalget arbejder med at skabe rammerne for træning og konkurrencer, som kan udvikle løberne. 

Udvalget består af: Per le Fevre Hansen (formand)
Kristian Krog (bestyrelses kontakt), Kersti Jakobsen, Henrik Lundgren, Tomas Laursen, Philip Mørch,  Michael Hjortemark Olsen (kontakt til ungdoms motionisterne)

Vi modtager gerne idéer og forslag fra medlemmerne. Send dit forslag til os og vi tager det med på et af vores møder. Du kan skrive til os på mail plf@newmail.dk (Formandens mail)

Ungdomsudvalget varetager de samme opgaver som klubbens øvrige udvalg, blot for ungdomsløberne. Det er rekruttering af trænere og nye ungdomsløbere, begynderopstart, arrangere hyggeaften og deltagelse i løb/stævner samt Run Camp.

Udvalget består af klubbens ungdomstrænere.

Vi modtager gerne idéer og forslag fra medlemmerne. Send dit forslag til os og vi tager det med på et af vores møder. Send til Ungdomsudvalgsformand Susanne Willerup her.

Ungdomsudvalgets årshjul