Rejs med Løverne

Løverejserne er kommet til verden for at klubben kan deltage samlet, når der er store løbe-events i udlandet. Vi lever helt op til Blovstrød Løvernes motto med de tre S'er: det skal være Seriøst, Sjovt og Socialt. Det sociale kommer til udtryk ved mange fælles oplevelser for både løbere og ledsagere, blandt andet ved et spændende parallelprogram med sightseeing og kulturelle oplevelser. Berlin Marathon har været et fast rejsemål hvert år, og klubben er officiel "Tour Operator". 

VM Halvmarathon i Valencia 23.-26. marts 2018 (Påsken).

Hermed følger vores invitation til Valencia Half Marathon lørdag 24. marts 2018, som samtidig er verdensmesterskab. Vi sørger for hotellet i Valencia og visse fælles aktiviteter – du køber selv din flybillet og dit startnummer. Koncept, priser, program, blanket og anbefalinger finder du HER

Rejsen ud og hjem er den største udfordring, fordi der ikke er noget direkte fly København-Valencia. Til gengæld er der utallige kombinationsmuligheder, f.eks. flybillet direkte til Alicante og derfra leje en bil i fællesskab. Jo før du køber en flybillet, desto billigere er det. Derefter køber du startnummer til Valencia Half, udfylder blanketten på side 6, fremsender den til mig og indbetaler et depositum 500 kr. senest 13. november (lige efter løvefesten).

 Til formålet har vi også oprettet en lukket FB-gruppe under navnet ”Valencia Half Marathon 2018 (IAAF)/(BLL)”. Anmod om medlemskab af FB-gruppen. Alle vigtige informationer vil altid blive formidlet via mail. 

 Niels Kirkegaard, Løverejserne

Praktisk information

Invitationer

Vi sender invitationer ud til alle interesserede. Hvis du gerne vil opføres i maillisten, så send din mail til niels@kirkegd.dk.